0 100 97 1

Test: Bestways Lay-z Spa Honolulu Airjet - Bästa spabad

Prisvärt och välbyggt spabad

Prisklass: Mellan Form: Rund Material: PVC Antal jetmunstycken: 140 Antal platser: 6 Volym (liter): 916 Värmekapacitet: 40 grader Spänning: 240V Höjd: 71 cm Bredd: 196 cm Djup: 196 cm Fylld vikt: 954 kg

Lay-z Spa Honolulu Airjet är en modell av spabad som påminner mycket om andra modeller från Bestways på många sätt. Den har en volym på 916 liter, 140 jetmunstycken, är 196 cm i diameter och rymmer upp till sex personer.

Det som kanske gör att den sticker ut något från andra modeller är att PVC-höljet har ett mönster om är tänkt att påminna om rotting, vilket är en fiffig detalj om man är ute efter ett spabad som smälter in bland dina övriga utemöbler i så stor utsträckning som möjligt.

Enbart positiva omdömen
Honolulu Airjet får enbart goda betyg av köparna på Argos. Bland de saker som lyfts fram som fördelar med spabadet är att det är väldigt prisvärt och har gott om plats. Det beskrivs också som välbyggt och förhållandevis tystlåtet.

Installationen av spabadet beskrivs överlag som en enkel process, även om vissa köpare vittnar om att de behövde titta på en instruktionsvideo för att förstå alla moment. Detta är dock det enda negativa som sägs om just den här modellen.

  • Bra storlek
  • Välbyggd
  • Förhållandevis tyst
  • Installationen kanske inte är helt självförklarande för alla
97