0 100 87 1

Test: Bestways Lay-z Spa Riviera Airjet - Står väl emot även lägre temperaturer

Prisklass: Budget Form: Rund Material: PVC Antal jetmunstycken: 87 Antal platser: 6 Volym (liter): 935 Värmekapacitet: 40 grader Spänning: 230V Höjd: 61 cm Bredd: 196 cm Djup: 196 cm Fylld vikt: 966 kg

Lay-z Spa Riviera Airjet är ett hyggligt stort spabad med en volym på 935 liter. Dock har det något färre jetmunstycken, 87 stycken, än andra modeller från Bestways. Rymligheten är bra, med en diameter på snudd på två meter.

Insidan av spabadet har ett mosaikmönster för den där estetiska touchen. Det finns en avtappningsventil i botten, så att tömma spabadet är inga som helst problem. Vattnet går att värma till 40 grader och du få även Bestways vanligt förekommande Freeze Shield-funktion som förhindrar frysning vid lägre temperaturer.

Billig, men håller inte så länge
Kundnöjdheten med det här spabadet är överlag hög. Den får beröm framför alt för det attraktiva priset. Andra exempel på pluspunkter är att storleken är väldigt bra och att den inte låter alltför mycket.

Det som drar ner betyget är att vissa upplever att kvaliteten på produkten inte är den bästa och att vissa delar inte går att få tag på som reservdel.

  • Bra storlek
  • Attraktivt prissatt
  • Kvaliteten upplevs inte som den bästa av alla
87