Test av Test: Clinique Lash Power Mascara Long Wearing Formula - Mycket hållbar mascara som ger fantastiskt långa och fina fransar

Typ: Förlängande och volym Prisklass: Lyx Innehåll: 6 ml

I en oansenlig hylsa gömmer sig en storslagen mascara som inte bara ger den längd på fransarna som den utlovar, utan även håller genom både regnskurar och snöstormar. Clinique Lash Power Mascara är en så kallad tubmascara, vilket är en typ av mascara som lägger sig likt en tub kring fransarna för att sedan sitta som berget utan att fälla eller flagna samtidigt som den är vattenresistent. Det som skiljer en tubmascara från en vanlig vattenfast är att trots att de håller genom både regn, tårar och svett, så tvättar man bort dem med ljummet vatten – vare sig tvål eller sminkbortagare krävs, det räcker med att dränka en bomullstuss i ljummet vatten och pressa mot fransarna en stund och sedan dra av mascaran.

Nu är det inte bara hållbarheten och den enkla borttagningen som gör denna mascara till en vinnare. Borsten är rejäl utan att vara klumpig och är lätt att måla med bra möjligheter att komma riktigt nära fransroten, vilket resulterar i långa och väldefinierade fransar. Redan efter ett lager blir fransarna både längre och fylligare än vad de egentligen är och böjer man dem innan kan man nära nog tro att det är lösfransar involverade i sminkningen.

Lash Power Mascara från Clinique är så bra att man nästan vill gråta av lycka, och det kan man kosta på sig, för mascaran kommer ändå inte röra sig ur fläcken.

  • Ger fantastiskt fina fransar med nästan oslagbar hållbarhet
  • Lite innehåll i förhållande till pris

Bästa pris hos: