Test av Test: Dior Iconic Overcurl - Väldigt hållbar mascara som ger mycket volym och är effektiv även på klena fransar

Typ: Volymmascara Prisklass: Lyx Innehåll: 10 ml

Dior Iconic Overcurl är en volymgivande mascara som ger fransarna en snygg böj. Mascaran ger definitivt ett fint resultat helt utan andra verktyg, det räcker om man pressar borsten lätt mot fransarna vid applicering. Men det allra bästa resultatet uppnås om man på förhand hjälper sina fransar på traven med en ögonfransböjare.

Borsten är tjock och svängd, men kommer ändå enkelt åt även de minsta fransarna i fransraden. Något som inte alltid är givet med den här sortens borste. Produkten håller även bra över tid i hylsan och förändras inte efter några veckors användning och tillförsel av luft.

Priset kan få även den mest luttrade mascaraanvändare att sätta i halsen. Hylsan andas lyx på ett diskret sätt och har en skön tyngd i handen. Och det ihop med mascarans livslängd och resultat gör den ändå värd den dyra prislappen.

 Iconic overcurl må vara ha ett högt pris, men den håller vad den lovar. Mascaran sitter på plats hela dagen utan att smula, ger fransarna en fantastisk böj och även de kortaste och raka ögonfransar får en tydlig boost.

  • Väldigt hållbar, ger mycket volym, effektiv även på klena fransar
  • Priset