0 100 85 1

Test: Electrolux ESF2400OW - Praktiskt under middagsbjudningen

Produkt: Diskmaskin Kategori: Bänkdiskmaskin Kapacitet: 6 kuvert Ljudnivå: 50 dB Energiklassning: A+ Justerbar överkorg: Nej Mått (L): 44 cm Mått (B): 55 cm Mått (H): 50 cm Vikt: 20,6 kg Vattenförbrukning per diskomgång: 7 liter

En kompetent maskin med en del bra funktioner som inte utmärker sig tillräckligt mycket för att bli en testvinnare.

Maskinen har en så kallad Autosensor-funktion, som känner av hur mycket disk du har lagt i och hur smutsig den är, och kan göra programinställningar utifrån det.

Det finns ett snabbprogram som bara tar tjugo minuter som Electrolux kallar "Party program". De marknadsför det som ett program som är användbart på middagsbjudningar, då disken från huvudrätten kan vara klar innan du är färdig med efterrätten.

Talar om när det är dags att fylla på

Displayen kan visa hur många minuter det är kvar på programmet och det finns även en indikator på när det är dags att fylla på salt och spolglans. Det går också att välja fördröjning på programmet, och det finns ett intensivprogram.

De som har köpt maskinen är tämligen nöjda, många upplever dock att det är ont om svängrum i maskinen och att den kan vara svår att packa om man har lite större tallrikar och lite längre bestick.

  • 20-minutersprogram
  • Indikerar salt- och spolglansnivå
  • Autofunktion
  • Vissa köpare upplever att det är trångt i maskinen
85