Test: Ga.Ma CP1 Ceramic Digital - Snabbt uppvärmd med lång sladd

Produkt: Plattång Prisklass: Budget Uppvärmningstid: 10 sek Automatisk avstängning: 60 min Maxtemperatur: 200 grader Sladdlängd: 300 cm Vikt: 238 g Roterande sladdfäste: Ja

CP1 följer branschstandarden med keramiska värmeplattor, som är behandlade med vad Ga.Ma kallar Ceramic Crystal Coating, som ska göra att tången glider bättre över håret. Plattorna är så kallade flytande plattor, som ger jämnt tryck och jämn värmefördelning.

Den har bara en temperaturinställning, 200 grader, men uppvärmningen går åtminstone väldig fort. I likhet med de allra flesta plattänger på marknaden idag har den automatisk avstängning. Just den här modellen stängs av efter en timme.

CP1 har en generöst tilltagen sladd, som är hela tre meter lång. Detta ger användaren mer flexibilitet i användandet, då du inte blir beroende av att du har ett eluttag precis i närheten av spegeln du står framför när du plattar eller lockar håret.

Bra prestanda för sitt pris, säger köparna

Kundomdömena om denna plattång är överlag väldigt höga, och många uttrycker förvåning över hur bra den presterar vägt mot det förhållandevis låga priset. Att den kommer upp i temperatur så snabbt är en annan sak som flera lyfter fram.

Om det är något som anmärks på så är det faktumet att det bara finns ett temperaturläge, och CP1 får även minus i kanten av vissa köpare för att den känns plastig.

  • Snabb uppvärmning
  • Lågt pris
  • Lång sladd
  • Tveksam kvalitet
  • Bara ett temperaturläge
87

Bästa pris hos: