0 100 94 1

Test: Kitchenaid 5KSB8270 - Perfekt för att göra soppa

Produkt: Blender Kategori: Premium Kapacitet: 2,6 liter Inkluderade kannor: 1 Effekt: 1 800 watt Varv per minut: 24 000 Antal hastigheter: 11 Antal knivblad: 4

Om du skulle vilja så kan den här blendern hjälpa dig göra varma soppor, då den har en värmefunktion. Den har ett förinställt program för just soppor, och även för till exempel smoothies och juicer. Det finns även ett rengöringsprogram, och kannan går även att köra i diskmaskin.

Motorn har en god effekt på 1800 watt och kannan rymmer generösa 2,6 liter. Det finns hela elva hastigheter att välja mellan och motorn kan snurra så snabbt som 24 000 varv per minut. Detta kombinerat med pulsfunktionen gör att blendern borde klara av att mixa det allra mesta.

Kan värma soppa

Den här blendern får mycket beröm av Trusted Reviews. Testaren berömmer den mycket för dess förmåga att värma saker medan den mixar, och även för hur bra den hanterar att mixa frysta ingredienser. Den kraftfulla motorn får plus i kanten, liksom det faktum att kannan går att maskindiska.

Testaren har väldigt få saker att anmärka på, dock är hon osäker på om blenderns höga pris känns helt motiverat. Hon ger också lite minuspoäng för att hon anser att blendern är något högljudd.

  • Kannan går att maskindiska
  • Kraftfull motor
  • Elva hastighetsval
  • Dyr
  • Högljudd
94

Källor

Trusted Reviews - februari 2017
Experttest av Kitchenaid 5KSB8270