0 100 91 1

Test: OnePlus Bullets Wireless 2 - Bästa trådlösa in-ear-hörlurar

Smidig parkoppling

Produkt: Hörlurar Kategori: In-ear Känslighet: Ingen uppgift Frekvensomgång min/max: 20/20 000 Hz Trådlös räckvidd: 10 meter Mikrofon: Ja Pause/play: Ja Volymkontroll: Ja Batteritid: 18 timmar Laddningstid: Ingen uppgift

OnePlus Bullets Wireless 2 har en mycket god batteritid på 18 timmar vid full laddning. Men om det skulle vara så att du har lite snålt med tid på dig att ladda dem när batteriet väl tar slut så har de inbyggt stöd för snabbladdning. Tio minuters laddning ger enligt OnePlus tio timmars lyssning.

Även om du kan pausa musiken genom en knapp på bandet så kan du även bara ta ur snäckorna och fästa ihop dem. De har nämligen magneter på baksidan och när snäckorna sätts ihop så pausas uppspelningen automatiskt. Parkoppling av hörlurar till en mobiltelefon är i regel ingen svår sak, men om du har en OnePlus- telefon så är det ytterligare lite enklare. Du särar bara på snäckorna och trycker på “Connect”-knappen på bandet. Samma knapp kan användas för att snabbt växla mellan två parkopplade enheter.

Oklart hur vattentåliga de är

De här hörlurarna får goda betyg i flera tester. Mobil berömmer dem för att anslutningen alltid är väldigt stabil och för stödet för aptX HD-ljud, liksom den goda batteritiden. Testaren hos PriceRunner gillar den smarta knappen för att växla mellan enheter och Techradar menar att snäckorna sitter väldigt bekvämt i örat.

Tyvärr har Bullets Wireless 2 ingen officiell IP-klassning, vilket de får minus i kanten för av alla tre testare. Testaren på PriceRunner anmärker också på att lysdioden som visar att lurarna är på lyser lite väl starkt, och Techradar menar att diskanten inte alltid är helt hundra.

  • Stabil uppkoppling
  • Lätt att byta mellan enheter
  • Smart funktion för att pausa musiken
  • Ingen officiell IP-klassning
  • Skarp diskant i vissa lägen
91