Test: Panasonic ES-ED96 - Väldigt mångsidig

Produkt: Epilator Prisklass: Premium Antal inställningar: 2 Antal pincetter: 48 Kortaste längd: 0.5 mm Antal tillbehör: 7 Batteritid: 30 min Laddtid: 60 min Våtanvändning: Ja Belysning: Ja

Den här epilatorn kombinerar två saker: massa pincetter och massa tillbehör. Huvudet har hela 48 pincetter, vilket är svårslaget, och den levereras med sju stycken tillbehör. Bland annat får man med två olika borstar, en fotfil och ett rakhuvud.

ES-ED96 är givetvis lämpad för våtanvändning och går alldeles utmärkt att använda även med rakskum. Det vanliga epilatorhuvudet är sköljbart och är dessutom flexibelt. Det finns två olika hastighetsinställningar.

Kort batteritid, men bra tillbehör

Laddtiden är inget att anmärka på, du har fullt batteri på en timme. Däremot är livslängden på ett fulladdat batteri bara 30 minuter, vilket framstår som lite snålt, i synnerhet i den här prisklassen. Detta kan naturligtvis vara fullt tillräckligt beroende på hur du använder epilatorn.

Expert Reviews jämför den här epilatorn med en schweizisk armékniv på grund av alla tillbehör och de tycker att Panasonic ES-ED96 fungerar bra nog för att motivera priset, även om det går att köpa produkter ämnade enbart för varje enskilt ändamål som är bättre. De tycker att ES-ED96 är effektiv, men de tycker också att den inbyggda belysningen kunde ha varit något starkare.

  • Flera tillbehör
  • Inbyggd belysning
  • Något snål batteritid
93

Källor

Review Loft - juli 2018
Recension av sex epilatorer

Expert Reviews - februari 2019
Experttest av sex epilatorer