0 100 93 1

Test: Philips HD7769 - Praktisk om du vill kunna välja mellan olika bönor

Produkt: Kaffebryggare Prisklass: Premium Droppstopp: Ja Automatisk avstängning: Ja Timer: Ja Integrerad kaffekvarn: Ja Kapacitet: 1,2 liter Effekt: 1 000 W Kanna: Glaskanna

Det här är en kaffebryggare som har en hel del praktiska funktioner. Det som främst sticker ut med den är att den har inbyggd kaffekvarn, men en sak som gör den extra praktisk är att den har dubbla behållare för kaffebönor. Detta gör att du kan ha två olika typer av bönor i kvarnen och välja vilket kaffe du vill brygga på. 

Det går även att använda färdigmalet kaffe, och bryggaren låter dig göra inställningar för kaffets smakintensitet. Alla inställningar görs med ett lättanvänt vred på framsidan. Det finns även sådana funktioner såsom timer och automatisk avstängning. 

Kanske lite skrymmande

Philips HD7769 får höga betyg av de som har köpt den. Den får bland annat beröm för att den är välbyggd och ger ett gott kvalitetsintryck. Den inbyggda kvarnen beskrivs överlag som välfungerande och inte särskilt högljudd, och köparna verkar även tycka att maskinen är väldigt enkel att använda. 

De som inte är helt nöjda med bryggaren anmärker bland annat på att den är väldigt hög, vilket gör att det kan vara svårt att få plats med den under köksskåpen. Detta kan också leda till att det inte går att fylla på vatten eller kaffe utan att flytta på hela bryggaren. Vissa menar att den använder mer kaffe än vad som kan anses vara normalt och att malning inte är helt optimal. 

  • Inbyggd kaffekvarn
  • Dubbla behållare för kaffebönor
  • Timer
  • Kan upplevas som något skrymmande
93