0 100 84 1

Test: Matrix Total Result Color Obsessed So Silver Shampoo - Fungerar bra, men använd med eftertanke

Produkt: Silverschampo Prisklass: Budget

Amerikanska Matrix, ett dotterbolag till L’Oreal, är en gigant inom hårvård och deras produkter är väl etablerade i Sverige. Självfallet har de även ett silverschampo, och utöver att eliminera gula toner så vårdar det håret med vitamin E och solrosolja, vilket också hjälper till att behålla lyster i den nya hårfärgen.

TheCuddl.com beskriver den här produkten som mångsidig och välfungerande, framförallt på silvrigt hår. De menar också att den skyddar silvrigt hår mot skadliga kemikalier, såsom klor, och hjälper det att behålla sin naturliga lyster. De tycker också att det fungerar bra på blont hår, men rekommenderar att det används en gång i veckan i det fallet.

Ger resultat och doftar gott, säger kunderna

Det här schampot är det näst högst rankade silverschampot på Influenster, och det har ett genomsnitt på 4,7 av fem i betyg på 390 recensioner. De flesta är extremt nöja med hur produkten fungerar och rekommenderar den varmt till andra. Överlag får det här schampot också beröm för doften.

Det är dock en del kunder, även bland de som gillar produkten i övrigt, som upplever att det här schampot torkar ut håret, och vissa menar att det kan avhjälpas genom att använda balsam direkt efteråt. Vissa har också reagerat på att håret får en något lila ton om man använder det här schampot mer än ett par gånger i veckan.

  • Ger bra resultat
  • Vårdar håret
  • Överlag goda omdömen för doften
  • Något dyr
  • Håret kan bli lite lila vid överanvändning
84