0 100 90 1

Test: Alfi Isotherm Perfect - Byggd för att bibehålla smaker

Produkt: Termos Prisklass: Budget Volym: 1 liter Material: Rostfritt stål Varmhållning: 12 timmar Kallhållning: 24 timmar Diameter: 9 cm Höjd: 30,5 cm Vikt: 626 g

Den här termosen är utrustad med Alfis så kallade Aroma Safe-system, som syftar till att smak och aromer på det som förvaras i termosen ska bibehållas. Varma saker bibehåller värmen i upp till 12 timmar, och kalla saker förblir kalla i upp till 24 timmar.

Skruvkorken är en så kallad automatisk kork, vilket innebär att även om du inte har skruvat åt den helt så stängs den automatiskt när du skruvar på koppen. Alla delar till den här termosen tål att diskas i diskmaskin och Alfi står bakom sin produkt till sådan grad att de lämnar tio års garanti.

Inte utan anmärkningar

Den här termosen får lite blandade betyg av kunderna. Den får beröm för att den är enkel att hantera och för att den håller värmen bra. Att den är lätt att montera isär och går att diska i diskmaskin får också plus i kanten.

Tyvärr är inte alla helt nöjda med den här produkten, och det som genomgående är det som de flesta har att anmärka på är förslutningen. I vissa fall har den varit defekt redan från början, och i andra fall har den börjat krångla efter en kortare tid än vad kunden har tyckt är rimligt, med medföljande läckage som följd.

  • Bra temperaturhållning
  • Maskindiskbar
  • Automatisk kork
  • En del kunder upplever förslutningen som undermålig
90

Bra pris hos: