0 100 94 1

Test: Babyliss Digital Control E886E - Stor, tydlig display

Prisklass: Mellan Batteritid: 1 timme Laddtid: 3 timmar Klipplängd: Upp till 10 mm Våt/torranvändning: Ja Display: Ja Förvaringväska ingår: Nej

Bladet på den här L-formade trimmern är 35 mm långt, vilket är praktiskt om du vill göra skarpa linjer i ditt skägg. Om du är ute efter en precisionstrimmer till ditt skägg så kan den här trimmern vara ett alternativ, då det ingår ett tillbehör som gör att trimbredden bara blir 10 mm.

Det medföljer också en trimkam med 20 olika längder, vilka justeras med ett vred. Huvudet går att skölja under rinnande vatten, dock inte själva trimmern. Den här skäggtrimmern går heller inte att använda i duschen. Det finns en indikator för batteristatus, och trimmern går att använda med eller utan sladden i.

Hög kvalitetskänsla

M3 har både bra och dåliga saker att säga om den här trimmern. Testaren beskriver trimningen som snabb och effektiv och han beskriver kvalitetskänslan som genomgående hög. Testaren menar att trimmerns utformning gör att den hålls mer som en hårborste än en traditionell trimmer, något som han säger att han snabbt vande sig vid.

Minuspunkterna är få, men testaren önskar att det medföljde någon typ av stativ eller laddstation. Han tycker också att det är synd att trimmern inte har någon håruppsamlare, vilket medför att man behöver rengöra handfatet efter användning.

  • Hög kvalitetskänsla
  • Ett flertal längdinställningar
  • Effektiv
  • Ingen uppsamlingsbehållare
  • Ej våtanvändning
94

Källor

Aftonbladet - december 2017
Experttest av fem skäggtrimmers