0 100 80 1

Test: DockATot Deluxe+ - Påkostat babynest som med rätt tillbehör kan funka både utomhus och som babygym

Yttermått: 74 x 46 cm Bäddmått: 56 x 22 cm Kanthöjd: 16 cm Material: Fodral: 100% Bomull, Fyllning: 100% Polyester Tvättråd: Maskintvätt, förutom madrassen som handtvättas

DockATot finns i flera storlekar, där Deluxe+ är den lite mindre (passande för barn 0-8 månader) medan Grand är större, och funkar från 9 månader och upp till 3 år. Om man främst planerar att använda babynestet som en sovplats under bebisen första tid så är Deluxe+ det rätta valet av storlek.

Babynestet har en lite fastare, mer boxig form men kanterna är ändå mjuka. Nestet är enkelt att rengöra om blöjan läckt eller bebis kräkts, de flesta delarna går att tvätta i maskinen. Dessutom finns det ett stort utbud av överdrag passande Deluxe+. Utöver den praktiska aspekten med ett avtagbart överdrag, så finns här även ett inslag av design. Många överdrag har tagits fram i avsikt att tilltala en vuxen smak, eller matcha en inredning.

Stort utbud av praktiska, men dyra, tillbehör till babynestet

DockATot erbjuder ett väl tilltaget utbud av tillbehör för Deluxe+ även utöver överdragen. Vill man använda sitt babynest på uteplatsen eller i trädgården så finns ett DockaATot Cabana Kit. Det inkluderar en skuggande sufflett och ett underlägg, som skyddar babynestet från att bli blött och smutsigt av att ligga på marken. Det finns också en lekbåge att köpa till, så babynestet kan omvandlas till ett babygym när det är dags för vakentid. Tillbehören är snygga, roliga och fungerar väl, men kostar därefter.

DockATot Deluxe+

DockATot Deluxe+ är ett babynest som passar bäst för familjen som har både budget och intresse för att använda sitt babynest lite mer aktivt än enbart basfunktionen - en trygg och mysig sovplats för bebisen. Är man villig att investera i tillbehören så får man i Deluxe+ ett babynest med så många användningsområden att det kan användas när som helst och var som helst under bebisens första halvår.

 

Komfort: 8/10 Funktionalitet: 10/10 Kvalitet: 9/10 Prisvärde: 8/10

  • Stor utbud av tillbehör, multipla användningsområden, snygg design för vuxen smak
  • Högt pris, särskilt om man även ska köpa tillbehören