0 100 80 1

Test: Done By Deer Cosynest - Mysigt och mycket prisvärt babynest som känns ombonat i sängen och kan förlängas

Yttermått: 85x50 cm Bäddmått: 60-75x25 cm Kanthöjd: 13 cm Material: Överdrag: 100% ekologisk bomull, Fyllning: 100% polyesterfibrer, Madrass: 100% polyester Tvättråd: Madrassen handtvättas, resten maskintvätt 40 grader

Done By Deer Cosynest är ett helt okomplicerat babyskydd. Det har inga bärremmar och är för stort för de flesta barnvagnars liggdel. Däremot är det väldigt mysigt. Babynestet finns i ett fint utbud av harmoniska färger. Såväl stoppning som madrass känns perfekt mjuka, och Done By Deer Cosynest upplevs av både föräldrar och bebis som en bekväm och trygg sovplats.

Det speciella med Done By Deer Cosynest, är att man kan reglera storleken på bäddytan. Ett större babynest kan kännas för rymligt för en nyfödd, medan ett lite mindre nest snabbt kan bli urvuxet. Öppnar man upp kardborren i fotändan och viker ned madrassen plant, så adderas ytterligare 15 cm på längden. På så sätt är babynestet lagom stort under hela perioden som det kommer användas.

Mysigt babynest med bäddyta som kan förlängas när bebisen växer

Done By Deer Cosynest har en bra höjd och fasthet på kanterna, men det går fortfarande att amma bebisen bekvämt i det. Skulle nestet bli smutsigt, så kan man tvätta överdrag och innertub i tvättmaskinen på 40 grader. Att plocka ur dem är lätt, man kommer åt alla delar genom att öppna upp blixtlås på babynestets undersida.

Done By Deer Cosynest

Ibland är det de enkla lösningarna som är de bästa. Cosynest är fel val för den som vill ha ett babynest med en massa olika användningsområden. Men den är helt rätt val för den som är ute efter ett babynest som är som bäst på det primära användningsområdet – en mysig sovplats för bebisen. Den förlängningsbara sovytan ihop med de mysiga materialen, samt det faktum att babynestet kan köpas till ett mycket rimligt pris, gör Done By Deer Cosynest till en fullträff.

 

Komfort: 9/10 Funktionalitet: 8/10 Kvalitet: 9/10 Prisvärde: 10/10

  • Sovytan kan enkelt förlängas med 15 cm, mysig och fin design, lätt att ta isär för tvätt
  • Saknar bärhandtag