0 100 80 1

Test: Elodie Baby Nest - Mysigt babynest med långa bärhandtag, som enkelt kan flyttas runt i hemmet

Yttermått: 88 x 50 cm Bäddmått: 63 x 23 cm Kanthöjd: 10 cm Material: Yttertyg: 100% Bomull, Stoppning: 100% Polyester Tvättråd: Maskintvätt 40 grader, ej torktumling

Elodie Baby Nest är ett mysigt och mjukt babynest. Ser man babynestet som en inredningsdetalj så är det hos Elodie lätt att hitta ett som kommer passa i hemmet, babynestet finns både i enfärgat och med mönster. Man behöver inte vara rädd för att välja ett ljust babynest heller, tack vare att det går att tvätta i tvättmaskin.

Precis som många andra babynest känns även detta väldigt stort när bebisen är nyfödd. Elodie Baby Nest kan inte justeras i storlek, men det rymliga bäddmåttet innebär att babynestet en lång användningstid. Kanterna är mjuka men ändå fasta, och kan tightas till lite extra om man drar åt dragskon.

Babynest med bärhandtaget så man enkelt kan flytta runt det

Att Elodie Baby Nest har långa bärhandtag underlättar rejält när man smidigt vill kunna flytta runt på en sovande bebis. Det funkar dock bäst för korta sträckor. När barnet blivit lite tyngre så ger inte bottenplattan tillräckligt bra stöd och nestet viker sig lite. Man behöver också tänka på hur bebisen är placerad, så balansen blir rätt när man bär. Elodie Baby Nest funkar dock perfekt för att smidigt kunna bära barnet mellan soffa och sovrum.

Elodie Baby Nest

Elodie Baby Nest är lite för stort för att få plats i barnvagnens liggdel, och passar bäst för hemmabruk. Det kommer bli mest uppskattat av föräldrar som dagligen vill använda babynestet på olika platser i bostaden. Är man ute efter att skapa en avskärmad, ombonad sovyta, som lätt kan flyttas runt, så passar Elodie Baby Nest perfekt för ändamålet.

 

Komfort: 9 Funktionalitet: 8 Kvalitet: 9 Prisvärde: 8

  • Enkel att förflytta tack vare de långa bärhandtagen, kan maskintvättas, mysig känsla
  • Lite för stort för barnvagn, inte tillräckligt stabilt för att ersätta mjuklift