0 100 60 1

Test: Vinter & Bloom Meadow Babynest - Enkelt babynest med fasta kanter och överdrag i mix av bomull och linne

Yttermått: 88 x 50 cm Bäddmått: 63 x 25 cm Kanthöjd: 16 cm Material: 70 % GOTS-certifierad ekologisk bomull, 30 % linne Tvättråd: Överdrag: Fintvätt 40 grader, Innerkudde: Handtvätt, Madrass: yttvätt med fuktig trasa

Vinter & Bloom Meadow Babynest är ett babynest med ett tidlöst mönster, som passar fint i de flesta barnrum. Babynestet kan öppnas upp och dras åt i kortsidan. Det innebär inte att man kan justera storleken i någon större omfattning. Men man kan göra babynestet lite mer åtdraget runt bebisen, vilket är bra om man vill ha en lite mer ombonad känsla när barnet är nyfött.

Meadow Babynest har ganska fasta kanster. En större bebis som kan vända sig kan givetvis rulla ut ur det, men en mindre bebis har i detta babynest en väl avgränsad sovyta mellan föräldrarna om man så vill. En detalj som sticker ut lite, är materialvalet. Babynestet har ett tyg av 70% bomull och 30% linne. Det gör att babynestet har en lite strävare känsla i tyget.

Enkelt men prisvärt babynest

Skulle olyckan vara framme, så är Meadow Babynest enkelt att rengöra. Överdraget kan köras i tvättmaskinen, medan innerkudde och madrass rengörs med handtvätt respektive avtorkning med blöt trasa. Babynestet har en bra användningstid. Det är stort nog att rymma barnet under åtminstone de första 4-5 månaderna – ofta längre än så.

Vinter & Bloom Meadow Babynest

Vinter & Bloom Meadow passar bäst för den som har en fast plats i hemmet man har tänkt använda nestet på. Är man ute efter ett babynest med extra funktioner, såsom bärhandtaget eller justerbar storlek, så är detta fel modell. Men om man vill ha ett babynest av enklare modell, utan några extra funktioner, så får man ett prisvärt sådant i Vinter & Bloom Meadow Babynest.

 

Komfort: 6 Funktionalitet: 7 Kvalitet: 7 Prisvärde: 7

  • Prisvärt babynest, fasta kanter ger bra stabilitet, överdrag som kan maskintvättas
  • Linnetyget känns lite grovt, kan inte flyttas runt