Test: Berg Champion Tattoo Deluxe 430 cm - Kul för barnen

Produkt: Studsmatta Kategori: Premium Skyddsnät ingår: Ja Form: Rund Max Personvikt: 120 kg Antal fjädra: 128 st Höjd: 95 cm Bredd kantskydd: 38 cm Storlek: 430 cm Area exklusive kantskydd: 9,83 m²

För att göra studsandet lite extra roligt för barnen (och kanske de vuxna?) är den här studsmattan indelad i sex stycken fält med olika symboler som talar om för dig hur du ska hoppa. Det kan till exempel vara att sätta i både händer och fötter eller att landa på rumpan. Tanken är att någon annan talar om för dig vilket fält du ska hoppa på och på så sätt blir leken lite mer utmanande.

I övrigt så klarar mattan vikter på upp till 120 kg, kantskyddet är 38 cm brett och det ingår ett skyddsnät. Studsmattan är utrustad med ett så kallat Twin Spring-system och en matta med förbättrat luftflöde för att åstadkomma högsta möjliga studs. Nätet har en överlappande, självstängande öppning och ramen är rostskyddad.

Kräver viss klättring

De som har köpt den här studsmattan är väldigt nöjda med den och snittbetygen är mycket höga. Champion Tattoo får bland annat beröm för att den är väldigt stadig och robust i sin konstruktion, och för att den är enkel och rättfram att montera (även om vissa anser att man inte skulle kunna montera den ensam).

Kunderna har väldigt få saker att anmärka på vad gäller studsmattans funktion och utformning. Men det är vissa som ger minus för att det inte ingår någon stege (detta är ett tillval hos de flesta återförsäljare) och för att öppningen i nätet kan upplevas som något trång för en vuxen.

  • Robust
  • Skyddsnät ingår
  • Utformad för att vara roligare för barnen
  • Stege ingår inte
99