Test: Berg Favorit InGround Comfort 330 cm - Bästa nedgrävbara studsmatta

Kvalitetsprodukt med medföljande skyddsnät

Produkt: Studsmatta Kategori: Nedgrävbar Skyddsnät ingår: Ja Form: Rund Max Personvikt: 100 kg Antal fjädra: 72 st Höjd: 20 cm Bredd kantskydd: 38 cm Storlek: 330 cm Area exklusive kantskydd: 8,5 m²

Den här studsmattan från Bergs instegslinje Favorit har en rund matta med en diameter på 330 cm, vilket ger en area på 8,5 m². Det medföljer ett skyddsnät och mattan vilar 20 cm över marken. Kantskyddet på mattan är 38 cm brett och tjockare i ytterkant, för att ge extra skydd vid den hårda ramen.

Kantskyddet har för övrigt ytterlager tillverkade i PVC-plast för att maximera livslängden. Inräknat skyddsnätet blir höjden på mattan 200 cm. Skyddsnätet har en överlappande, självstängande öppning för att förhindra olyckor, och stolparna är inklädda i mjukt skum. Mattan är testad för vikter på 550 kg, men Berg rekommenderar inte mer än 100 kg belastning åt gången.

Uppskattad av kunderna, men nätet upplevs som krångligt

Den här studsmattan får väldigt höga betyg av köparna. De flesta beskriver den som en produkt av mycket hög kvalitet som är vida överlägsen billigare, enklare modeller. Studsen bedöms också vara väldigt bra. I stort anser kunderna också att monteringen är en tämligen snabbt avklarad process, åtminstone om man är ett par personer som hjälps åt.

Det enda köparna har att anmärka på är att säkerhetsnätet är krångligare att montera än vad som är önskvärt, och vissa vittnar om att nätet har gått sönder under monteringen. Det är också ett flertal kunder som påpekar att det krävs en hel del arbete för att gräva hålet som studsmattan ska stå i.

Den här studsmattan blir vår testvinnare i den här kategorin.

  • Skyddsnät ingår
  • Bra bredd på kantskydd
  • Montering av nätet upplevs som krånglig av vissa kunder
96