Test: Black+Decker NV1210AV - Speciellt utformad för bilen

Typ: Sladdansluten Dammbehållare: 0,37 liter Ljudnivå: 75 dB Sladdlängd: 5 meter Effekt: Ej applicerbart Filter: Tvättbart Vikt: 0,98 kg

Black+Decker NV1210AV, som även kallas Dustbuster Auto, är utformad för att fungera som bildammsugare. Den går bara att ansluta till ett 12-voltsuttag (standard i bilar) och inte till ett vanligt uttag. Sladden är fem meter lång, vilket är fullt godkänt.

Det ingår en dammsugarslang med borste, ett fogmunstycke samt ytterligare några tillbehör så att du ska kunna komma åt överallt i bilen. Dammsugaren väger 0,98 kg, vilket är tämligen lättviktigt. Dammbehållaren är däremot i minsta laget, bara 0,36 liter.

Populär bland köparna

Den genomsnittliga kundnöjdheten på den här produkten är hög. De flesta anser att sugkraften är mycket bra och att dammsugaren gör sitt jobb. Tillbehören och den långa sladden får även en de en del beröm och många anser att det inte är något som helst problem att dammsuga hela bilen.

Alla är dock inte helt överens om huruvida sugkraften är tillräcklig och vissa menar att det krävs flera rundor med dammsugaren innan all smuts är borta. Att ta av och montera alla tillbehör upplevs också som krångligt av vissa köpare.

  • Låg vikt
  • Bra längd på sladden
  • Flera medföljande tillbehör
  • Går endast på 12-volt
  • Något snål dammbehållare
85