0 100 96 1

Test: Blendtec Designer 625 - Bästa premiumblender

Kraftfullare motor än vissa motorfordon

Produkt: Blender Kategori: Premium Kapacitet: 2,5 liter Inkluderade kannor: 1 Effekt: 2200 watt Varv per minut: 29 000 Antal hastigheter: 6 Antal knivblad: 4 Pulsfunktion: Ja

Om du är ute efter en blender som är fullpackad med effekt, då kan den här vara något för dig. Motorn har en effekt på hela 2200 watt, vilket motsvarar tre hästkrafter och är jämförbart med vissa mopedmotorer!

Blendern är försedd med en touchskärm där du gör dina inställningar. Det finns sex olika hastigheter och fyra olika förvalda program att välja mellan: smoothie, glass, juice och varm soppa. Det finns också pulsfunktion. Kannan rymmer hela 2,5 liter och går att diska i diskmaskin.

Utmärkt testresultat

Blendtec Designer 625 får mycket beröm i ett test på The Kitchn. De gillar i synnerhet de förvalda programmen, som gör att du kan starta ett program och sedan kör blendern sig själv tills den är klar. Under testet gick det mesta alldeles utmärkt att mixa, och den får också beröm för att det går att maskindiska kannan.

En sak som The Kitchn reagerar på är att det inte ingår någon tamper (en stav för att trycka ner ingredienserna), vilket kan göra det svårare om man mixar saker som kräver att man rör runt ingredienserna något under mixningen. Testaren hade till exempel svårt att få till konsistensen på mandelsmör, vilket hon tror hade kunnat avhjälpas med en tamper.

  • Kraftfull motor
  • Mycket stor kanna
  • Pulsfunktion
  • Bara en inkluderad kanna
96

Källor

The Kitchn - april 2015
Experttest av Blendtec Designer 625