0 100 94 1

Test: Bluegaz Z-1 - Bästa mellanklassgasolgrill

Gott om förvaring och avställningsyta

Produkt: Gasolgrill Prisklass: Mellan Typ: Vagn/stativ Antal huvudbrännare: 4 Huvudbrännareeffekt: 3.5 kW Typ av tändning: Elektrisk Bredd grillyta: 64 cm Djup grillyta: 50 cm Sidobord: Ja, fast Termometer: Ja

Bluegaz Z-1 är en grill som har flera praktiska förvaringslösningar. Under grillytan har du ett skåp med dubbla dörrar där du kan förvara redskap och för den delen en och annan kryddburk som kan vara bra att ha i samband med grillningen. På ena sidobordet finns också några krokar som du kan hänga dina redskap på.

Grillytan är väl tilltagen, 64 gånger 50 cm, och de finns som sagt även sidobord, så avställningsyta är det ingen brist på. Det finns tyvärr ingen sidobrännare, så det kan vara värt att ha i åtanke om du gärna vill ha en sådan.

Kvalitetsgrill med god hållbarhet

Bluegaz Z-1 får utmärkelsen “Bäst i test” i ett test hos PriceRunner, där den beskrivs som prisvärd och av god kvalitet. Testaren har använt grillen under ett flertal år och menar att skicket är utmärkt även efter flera säsongers bruk.

Testaren har väldigt få saker att anmärka på med den här grillen, dock påpekar han avsaknaden av sidobrännare, vilket han dock tillstår kan vara en fördel så det ger mer avställningsyta om du kan tänka dig att leva utan den.

  • Hög byggkvalitet
  • Fyra brännare
  • Sidobord
  • Ingen sidobrännare
94