0 100 90 1

Test: Bosch MCM3110W - Liten och effektiv matberedare

Produkt: Matberedare Prisklass: Budget Skålkapacitet: 2,3 liter Effekt: 800 watt Hastigheter: 2 Pulsfunktion: Ja Vikt: 3 kg Höjd och bredd: 37,5x22 cm

Bosch MCM3110W har en motor med en effekt på 800 watt, vilket borde vara tillräckligt för de flesta uppgifter. MCM3100W har två olika hastigheter, samt en pulsfunktion, vilka ställs in med ett vred på framsidan. För att undvika att matberedaren halkar runt under användning har den sugfötter av gummi.

Det följer med tre olika tillbehör: en vändbar raspskiva, en vändbar skärskiva och en universalkniv. Alla tillbehören är BPA-fria och tål att diskas i diskmaskin. För att förenkla förvaring får alla tillbehören plats i bunken.

Kunderna är nöjda

Kundbetygen på den här matberedaren är överlag höga. Den får bland annat beröm för att den är väldigt platseffektiv och smidig att använda. Att tillbehören går att diska i diskmaskin får också plus i kanten.

Däremot så är det inte alla som är helt överens med den vändbara raspskivan, då den antingen kan riva väldigt grovt eller väldigt fint. Vissa köpare önskar att det hade funnits ett mellanting. Att det bara finns två hastigheter uppskattas inte av alla, och det är vissa som upplever matberedaren som väldigt högljudd.

  • Maskindiskbara delar
  • Bra effekt
  • Platseffektiv
  • Bara två hastigheter
  • Upplevs som högljudd av vissa kunder
90

Bra pris hos: