0 100 93 1

Test: Bose QuietComfort 35 II - Ställ in brusreduceringen efter eget tycke

Produkt: Hörlurar Kategori: Brusreducerande Känslighet: Ingen uppgift Frekvensomgång min/max: Ingen uppgift Trådlös räckvidd: 9 meter Mikrofon: Ja Pause/play: Ja Volymkontroll: Ja Batteritid: 20 timmar Laddningstid: 2,5 timme

De här hörlurarna kan automatiskt justera brusreduceringen, men du kan också ställa in den själv i tre steg. Det finns en flerfunktionsknapp som bland annat kan användas för att aktivera röstassistenten i din telefon. Batteriet räcker i 20 timmar, och en snabbladdning på 15 minuter ger 2,5 timme speltid.

Med Bose Connect-appen kan du göra ljudinställningar på hörlurarna, och du kan även ansluta två Bose-hörlurar till samma ljudkälla med hjälp av bluetooth. Huvudbågen är klädd i alcantara, ett syntetiskt fibermaterial, och öronkuddarna är tillverkade i syntetiskt proteinläder för maximal komfort.

Är det värt att byta upp sig?

M3 har gjort ett test på 14 modeller av brusreducerande hörlurar och QuietComfort 35 II hamnar på en delad andraplats. De kallar dem för några av de bekvämaste hörlurarna på marknaden. M3 beskriver dem också som användarvänliga och ljudet som mycket bra.

Minuspunkterna är få, men M3 menar att skillnaderna gentemot den första upplagan av QuietComfort 35 är väldigt små och att det kanske inte finns någon poäng i att byta upp sig. Och även om de anser att ljudet är bra så tycker samtidigt M3 att det är synd att Bose inte har gjort några större förbättringar på ljudet, vilket M3 menar är i stort sett identiskt med föregångaren.

  • Bra ljud
  • Lång batteritid
  • Bra komfort
  • Inga större skillnader mot föregångaren
93