0 100 84 1

Test: Bose QuietControl 30 - Brusreducerande

Produkt: Hörlurar Kategori: In-ear Känslighet: Ingen uppgift Frekvensomgång min/max: Ingen uppgift Trådlös räckvidd: 10 meter Mikrofon: Ja Pause/play: Ja Volymkontroll: Ja Batteritid: 10 timmar Laddningstid: 3 timmar

De här hörlurarna har aktiv brusreducering, som dessutom är ställbar för att passa dina behov. Om du till exempel sitter på en flygplats kan du dra ner denna något för att undvika att missa viktiga utrop. QuietControl 30 har inbyggd NFC för att underlätta parkopplingen.

Om du skulle vilja går det dessutom att via Bose Connect-appen ansluta två par hörlurar till samma enhet, så att du och en kompis kan lyssna på musik från en och samma mobil. I appen kan du också göra diverse inställningar på hörlurarna. Hörlurarnas utformning gör dem också lämpliga som träningshörlurar.

Bra utformning

QuietControl 30 får 7 av 10 i betyg av Mobil. De tycker att batteritiden är bra och att hörlurarnas utformning, med en elastisk bygel som ligger runt halsen, är genomtänkt och gör dem bekväma att använda. De tycker också att ljudet är överlag är bra.

Dock anser de att QuietControl 30 får kämpa med vissa diskanttoner, och telefonljudet upplever de som burkigt. Brusreduceringen anser de överlag fungerar bra. Dock tycker de inte att hörlurarna kan stänga ute allt ljud och de vittnar om ett artificiellt brus som alltid ligger i bakgrunden. Mobil ställer sig också frågande till prislappen.

  • Mycket bra batteritid
  • Mobilapp
  • Brusreducering
  • Högt pris
  • Ljudet är inte det bästa
84

Källor

Mobil - februari 2017
Experttest av Bose QuietControl 30