0 100 83 1
Produkt: Bluetooth-högtalare Prisklass: Mellan Mikrofon: Ja Vatten/dammtålig: Ja Trådlös anslutning: Bluetooth Räckvidd: 9 meter AUX-ingång: Ja Batteritid: 12 timmar : 12 timmar Laddningstid: 4 timmar Vikt: 660 g

Den här högtalaren är i högsta grad utformad för att ge bästa möjliga ljudupplevelse. Den invändiga tekniken gör att ljudet sprids i 360 grader, så du hör lika bra var du än står i förhållande till högtalaren. I den tillhörande mobilappen kan du parkoppla flera högtalare för bättre ljudbild eller för att få stereoljud.

Ovanpå högtalaren finns en så kallad flerfunktionsknapp, som bland annat gör att du kan styra din telefons röstassistent direkt från högtalaren med den inbyggda mikrofonen. Den är vattentålig och har AUX-ingång. Batteritiden ligger på 12 timmar, vilket är fullt godkänt.

Blir lätt repig

SoundLink Revolve får beröm i ett test hos What HiFi? för att den levererar en bra ljudbild för sin storlek. Testaren tycker också att den har en bra funktionalitet, till exempel vad gäller knapparna, och att den har en bra utformning.

Testaren anser dock att det finns konkurrenter till SoundLink Revolve som har något mer detaljerat ljud, och han menar även att högtalaren inte är särskilt slitstark, då den under testet blir repig (Bose menar att den ska tåla vissa stötar utan att gå sönder).

  • Bra ljudspridning,
  • Bra batteritid
  • Vattentålig
  • Något snål räckvidd
83

Källor

What HiFi - februari 2019
Experttest av Bose SoundLink Revolve