0 100 91 1
Produkt: Bluetooth-högtalare Prisklass: Premium Mikrofon: Ja Vatten/dammtålig: Ja Trådlös anslutning: Bluetooth Räckvidd: 9 meter AUX-ingång: Ja Batteritid: 16 timmar Laddningstid: 4 timmar Vikt: 900 g

Bose SoundLink Revolve+ är utformad specifik för att ge bästa möjliga ljudbild över hela rummet. Invändigt har den dubbla passiva högtalarelement och en akustisk deflektor som ser till att ljudet sprids i 360 grader runt högtalaren, så att du hör lika bra oavsett var du befinner dig i förhållande till högtalaren.

I övrigt är den vattentålig och tål även vissa stötar utan att gå sönder. Upptill har den ett antal knappar, bland annat en flerfunktionsknapp som kan användas för att aktivera din telefons röststyrning. Med en tillhörande app kan du göra olika inställningar och koppla ihop flera Bose-enheter med varandra.

Bra batteritid

Trusted Reviews ger SoundLink Revolve+ höga betyg. De berömmer bland annat batteritiden, som ligger på hela 16 timmar, och de tycker också att ljudet överlag är mycket bra. 360-graderstekniken beskriver de som välfungerande, och designen får också plus i kanten.

Men även om de överlag tycker att ljudet är bra är de inte helt överens med hur det låter i de övre delarna av ljudspektrat. De sticker heller inte under stol med att det är en dyr högtalare. Men sammantaget blir den ändå vår testvinnare i den här prisklassen.

  • Bra batteritid
  • Inbyggd mikrofon
  • Mobilapp
  • Något snål räckvidd
91

Källor

Trusted Reviews - november 2017
Experttest av Bouse SoundLink Revolve+