0 100 85 1

Test: Contigo Autoseal West Loop - Bra att ta med i bilen eller på tåget

Produkt: Termos Prisklass: Premium Volym: 0.47 liter Material: Rostfritt stål, plastkopp Varmhållning: 5 timmar Kallhållning: 12 timmar Diameter: 7,8 cm Höjd: 20 cm Vikt: 350 g

Contigo Autoseal West Loop är lite annorlunda gentemot de andra modellerna i det här testet, då det är mer en termosmugg med to go-fokus än en mer “traditionell” termos. Den klarar inte att hålla temperaturer lika länge som andra termosar, den håller varmt i upp till fem timmar och kallt i upp till 12 timmar.

Locket har så kallad Autoseal-teknologi, där locket skruvas på och du sedan dricker ur muggen genom att trycka på en knapp. Om knappen inte trycks in ska locket vara tätt. Locket går att diska i diskmaskin, men själva flaskan måste handdiskas. Storleksmässigt är West Loop utformad för att passa i de flesta mugghållare.

Locket är krångligt att montera ihop

Den här termosen får en del beröm av Top Ten Reviews. Testaren anser att lockets funktion gör att den är enkel att dricka ur och menar att det är en väldigt bra produkt för dig som vill ha med dig varm eller kall dryck när du är på resande fot.

Det enda testaren har att anmärka på är hur enkelt locket är att ta isär. För att kunna rengöra detta ordentligt är det optimalt om man monterar isär det innan man lägger det i diskmaskinen, men testaren upplevde det som ytterst krångligt att montera ihop det efteråt.

  • Bra to go-termos
  • Lätt att dricka ur
  • Inte lika lång temperaturhållning som andra termosar
  • Flaskan går inte att maskindiska
85