0 100 89 1

Test: Electrolux EER77SSM - Multifunktionell och bra på djurhår

Produkt: Dammsugare Typ: Skaft Ljudnivå: 79 dB Dammbehållare: 0,5 liter Löstagbar handenhet: Ja Laddtid: 5 timmar Filter: Tvättbart Batteritid: 45 min Vikt: 2,46 kg

Electrolux EER77SSM är en så kallad 2-in-1-produkt, då den utöver att den kan användas till att dammsuga golv har en löstagbar handenhet. Denna kan till exempel användas för att dammsuga bordsytor eller i soffor och fåtöljer. Den är också självstående, vilket innebär att den kan stå upprätt även när den inte står i laddstativet.

För att underlätta dammsugningen har den här dammsugaren ett så kallat 180° EasySteer-system, som innebär att munstycket har dubbla leder i anslutningen till skaftet. Allt detta för att skaftet ska kunna vinklas både åt höger och vänster och göra det lättare att dammsuga till exempel runt bordsben.

På skaftet finns en display som indikerar när det är dags att ladda dammsugaren. Om det trasslar in sig hårstrån eller snören i borstrullen så kan du avlägsna dessa genom att trycka på ett reglage på munstycket. Munstycket är ett så kallat Animal Care-munstycke, som är framtaget för att effektivt städa upp djurhår. Det har även LED-belysning framtill.

Mycket nöjda kunder

Köparnas omdömen om den här dammsugaren är väldigt positiva. Bland annat tycker kunderna att resultatet blir mycket bra, och vissa berättar även om att dammsugaren klarar av att djurhår på ett bra sätt. Att den är platseffektiv och den smidiga, löstagbara handenheten får också mycket beröm.

En sak som det anmärks på att är den inte bör användas för att dammsuga upp mjöl, vilket en kund anser är irriterande.

  • Löstagbar handenhet
  • Självrengörande borstrulle
  • Självstående
  • Liten dammbehållare
89