0 100 97 1

Test: Husqvarna ST 227P - Bästa premiumsnöslunga

Kraftfull arbetshäst

Prisklass: Premium Typ: Tvåstegs Arbetsbredd: 68 cm Arbetshöjd: Ingen uppgift Drivkälla: Bensin Effekt: 5,6 kW Elstart: Ja Handtagsvärme: Ja Kastlängd: 15 meter

Husqvarna marknadsför snöslungan ST 227P som en maskin som är perfekt för villaägare som behöver röja snö på stora garageuppfarter och gångar. Den har en bra arbetsbredd som gör att du avverkar stora ytor på ett effektivt sätt och också en god kastlängd.

Hjulen är självgående, vilket såklart underlättar om underlaget inte är det bästa. Men du har dessutom möjligheten att välja styrning på bara ett av hjulen, vilket kan vara praktiskt i vissa situationer. Snöslungan är även utrustad med robusta, mönstrade däck och LED-strålkastare.

Riktigt kraftpaket

Den här modellen utnämns till bäst i test i ett test hos PriceRunner. Testaren ger den beröm för den mycket goda prestandan, då den tuggar sig igenom alla möjliga typer av snö utan några problem. Den får också plus i kanten för handtagsvärmen och för den goda byggkvalitén.

Testaren har väldigt få saker att anmärka på, dock är maskinen något tung. Detta vägs dock upp av de självdrivande hjulen. Testaren påpekar också att slungan är ganska dyr, men tillstår också att dess funktionalitet ändå gör den till ett bra köp.

  • Elstart
  • Handtagsvärme
  • Mycket god prestanda
  • Något tung
97