0 100 94 1

Test: Husqvarna ST 324P - Byggd för att vara lättstyrd

Produkt: Snöslunga Prisklass: Premium Typ: Tvåstegs Arbetsbredd: 61 cm Arbetshöjd: 58 cm Drivkälla: Bensin Effekt: 6,3 kW Elstart: Ja Handtagsvärme: Ja Kastlängd: 12 meter

Om du tenderar att frysa om händerna så kan Husqvarna ST 324P vara behjälplig, då den har värme i handtaget. Den har också elstart, så du behöver inte stå och dra i något startsnöre, och inbyggd belysning lyser upp din väg under de kalla vinterkvällarna.

För att göra den enklare att manövrera har den servostyrning, och det går också att välja drivning på bara ett hjul för att den lättare ska svänga. Du drar i en spak på instrumentpanelen för att justera riktningen på utkastet.

Gör processen kort med plogvallar

Kundomdömena på den här maskinen är överlag positiva. Den får bland annat beröm för sin mycket goda prestanda och beskrivs bland annat som mycket kapabel när det gäller att ta bort plogvallar. Drivningen får också beröm.

De som har något att anmärka på är av den åsikten att maskinen i vissa avseenden brister när det kommer till byggkvalitén. Till exempel vittnar vissa om att den slutar starta efter några säsonger och att vissa spakar och reglage lätt går sönder.

  • Elstart
  • Handtagsvärme
  • Bra arbetsbredd
  • ”Bara” tvåstegs
94