0 100 93 1

Test: Hydro Flask Standard Mouth - Bildar ingen kondens

Produkt: Termos Prisklass: Mellan Volym: 0,53 liter Material: Rostfritt stål Varmhållning: 12 timmar Kallhållning: 24 timmar Diameter: 7,3 cm Höjd: 22,1 cm Vikt: 320 g

Hydro Flask Standard Mouth är till större delen tillverkad av rostfritt stål, med undantag för korken. Denna är dock BPA-fri och även fri från ftalater. Insidan av korken har så kallad Honeycomb-teknologi för bästa möjliga isolering.

Den här termosen är också utrustad med Hydro Flasks TempShield-teknologi, som är deras egen form av vakuumisolering mellan de två lagrena av rostfritt stål. Den eliminerar kondens och håller värme i upp till 12 timmar och kyla i upp till 24 timmar. Hydro Flask lämnar livstidsgaranti på den här termosen.

Vissa har problem med temperaturen

Kundbetygen på den här termosen är överlag väldigt höga. Den får pluspoäng för att den håller temperaturen väldigt bra och för att den är hållbar. Köparna gillar också att den inte visar några tecken på läckage och att det inte bildas någon kondens på utsidan.

Bland de som inte är helt nöjda rapporteras det att termosen inte håller temperaturen så bra som utlovas, och vissa vittnar också om att den är lättrepad.

  • Livstids garanti
  • BPA-fri
  • Vissa kunder upplever problem med temperaturhållningen
93