0 100 85 1

Test: JBL Go 2 - Liten och lätt

Produkt: Bluetooth-högtalare Prisklass: Budget Mikrofon: Ja Vatten/dammtålig: Ja Trådlös anslutning: Bluetooth Räckvidd: 25 meter AUX-ingång: Ja Batteritid: 5 timmar Laddningstid: 2,5 timme Vikt: 200 g

Om du är ute efter en liten och lätt högtalare så kan den här vara väl värd att överväga för ett köp. Den är bara dryga sju gånger åtta centimeter stor och väger inte mer än 200 gram. Med andra ord en högtalare som går alldeles utmärkt att slänga ner i till exempel handväskan och bära med sig.

I likhet med många högtalarmodeller från JBL så är Go 2 helt vattentät. Den har en inbyggd mikrofon och en AUX-ingång. Batteritiden är inte den bästa, bara fem timmar, men det duger för en tur till parken eller stranden. Detta är dock ingen bluetooth-högtalare med radio.

Ljudet är okej

JBL Go 2 får medelhöga betyg av Cnet. Testaren ger pluspoäng för att högtalarens kompakta storlek och för den inbyggda mikrofonen, vilken gör den går att använda som högtalartelefon om du kopplar den till mobilen. Han anser också att ljudet är anständigt nog sett till högtalarens kompakta storlek.

Samtidigt menar han att basen inte är den bästa, även om denna har förbättrats sedan föregångaren. Batteritiden är heller inget som imponerar på testaren, som anser att det är något i underkant med bara fem timmars livslängd per laddning.

  • Kompakt
  • Mikrofon
  • AUX-ingång
  • Något kort batteritid
85

Bra pris hos:

Källor

Cnet - maj 2018
Experttest av JBL Go 2