0 100 96 1

Test: Jumpmaster Trampoline 430 cm - Utrustad med slitstarkt kantskydd

Kategori: Mellanklass Skyddsnät ingår: Ja Form: Rund Max Personvikt: 150 kg Antal fjädrar: 96 st Höjd: Ingen uppgift Bredd kantskydd: 30 cm Storlek: 430 cm

För att undvika att någon skadar sig på fjädrarna har den här studsmattan ett extra tjockt kantskydd på 30 mm. Kantskyddet är dessutom tillverkat i slitstark PVC som väl står emot väder, vind och även solens UV-strålar.

Det ingår ett skyddsnät, som har en överlappande, självstängande öppning. Stolparna till nätet är klädda i skyddsfoam och själva nätet är finmaskigt så att inga fingrar eller tår kan fastna i det. Praktiskt nog ingår även en stege, så det ska inte vara något krångel att ta sig upp på studsmattan.

Goda testomdömen

Jumpmaster Trampoline utses till bästa billiga studsmatta i ett test på PriceRunner. Testaren räknar den som en studsmatta i budgetklassen, men menar att byggkvalitén motsvarar en medelklassmodell. Testaren ger också kantskyddet beröm, dels för den goda byggkvalitén och för dimensionerna på det. Studsen bedöms också som mycket god, åtminstone för personer som väger mer än 20 kg.

Minuspunkterna är få, men testaren reagerar på att bruksanvisningen i vissa fall inte har en helt klockren översättning till svenska, vilket förvisso vägs upp av att den är mycket tydlig och detaljerad. Den här studsmattan får också kritik för att den har slarviga svetsfogar på ramen, vilket dock vägs upp till viss del av att Jumpmaster lämnar tio års garanti på ramen.

  • God byggkvalitet
  • Skyddsnät ingår
  • Bra studs
  • Slarviga svetsfogar
  • Bitvis dåligt översatt manual
96