0 100 88 1

Test: Kitchenaid Diamond 5KSB1585 - Lätt kanna och tydliga knappar

Produkt: Blender Kapacitet: 1,75 liter Inkluderade kannor: 1 Effekt: 615 watt Varv per minut: 11 500 Antal hastigheter: 5 Antal knivblad: 4 Prisklass: Mellan Pulsfunktion: Ja

Kitchenaid Diamond 5KSB1585 är en stiligt designad blender som finns i flera olika färger, bland annat rött och svart. Till skillnad från andra blenders från Kitchenaid är kannan tillverkad i plast istället för glas, vilket gör att den är lättviktigare och enklare att hantera.

Kontrollpanelen är enkel att begripa sig på, med knappar för de olika programmen, samt iskross och puls. Delarna tål maskindisk, och den högblanka metallbasen är det bara att torka av med en trasa. Effekten är något blygsam, 615 watt.

Mixar bra, men lite högljudd
Kitchenaid Diamond får mycket beröm av Trusted Reviews. En av sakerna som imponerar på testaren är kannan, vilken hon upplever som välbyggd, och hon tycker också att locket sitter väldigt bra och är enkelt att ta av. Kontrollpanelen får också plus i kanten.

Överlag är testaren nöjd med slutresultatet, även om hon upplever att ingredienserna klumpade sig lite på ett av programmen. Dock påpekar hon att ett av de andra programmen gav ett helt perfekt resultat. Kannans höjd gör att blendern är svår att förvara i ett köksskåp, vilket testaren också anmärker på, liksom ljudnivån på högsta hastigheten.

  • Lätthanterlig
  • Lättviktig kanna
  • Överlag bra resultat
  • Något högljudd
  • Svår att förvara
88

Källor

Trusted Reviews - januari 2019
Experttest av Kitchenaid Diamond 5KSB1585