0 100 90 1

Test: McCulloch B26PS - Går att använda med flera olika tillbehör

Produkt: Röjsågar Kategori: Budgetröjsåg Effekt: 750 W Inkluderade huvuden: Klinga och tråd Arbetsbredd: 40 cm Vikt: 5.4 kg Ljudnivå: 112 dB

Den här röjsågen levereras som standard med både trimmerhuvud och slyklinga. Den har en god arbetsbredd på 40 cm och en vikt på 5.4 kg, vilket inte är något ovanligt. Riggröret på sågen är delbart, vilket gör att den kan användas med en rad olika tillbehör.

Sågen är mer lättstartad då den är utrustad med mjukstart. Handtaget är justerbart i höjdled för att passa personer av olika längd och trimmerhuvudet har ett så kallat “Tap ‘n Go”-system, där du knackar huvudet i marken för att mata ut mer tråd.

Blandade omdömen från kunderna

McCulloch B26PS får blandade betyg av köparna. De som gillar den berömmer den för att den är bekväm att använda, kraftfull och välpresterande. Monteringen får också plus i kanten och sågen beskrivs ha hög byggkvalitet.

Vissa kunder anser dock att maskinen är väldigt svår att starta och att instruktionerna för detta i manualen inte är till någon större hjälp. En del köpare har också lagt märke till att vissa delar av sågen sitter lite löst vid leverans. Några anser att den är för tung.

  • Bra arbetsbredd
  • Både klinga och tråd medföljer
  • Går att använda med olika tillbehör
  • Upplevs som svårstartad av vissa
  • Något högljudd
90