0 100 93 1

Test: McCulloch M125-97T - Bästa trädgårdstraktorn

Rengör med vattenslang

Produkt: Åkgräsklippare Kategori: Trädgårdstraktor Kraftkälla: Bensin Bränsletank: 6 liter Bioklippning: Nej Motoreffekt: 6 kW Klippbredd: 97 cm Max/min klipphöjd: 10.2 cm/3.8 cm Växellåda: Automat Ljudnivå: 100 dB

Den här trädgårdstraktorn är utrustad med McCullochs så kallade Powerdrive-växellåda. Den låter dig justera hastigheten steglöst med en pedal, vilket McCulloch menar gör klippningen snabbare och effektivare. Trädgårdstraktorn är också utrustad med automatisk parkeringsbroms.

Ett så kalla AirCut-system lyfter grässtråna med hjälp av luftströmmar för att ge bättre klippresultat och se till att inget missas. När klippaggregatet ska rengöras kan du bara koppla på en vattenslang och skölja rent det. För komfortens skull går det att kliva på trädgårdstraktorn från båda hållen och det finns också en inbyggd mugghållare.

Väldigt få dåliga saker

Kundnöjdheten med McCulloch M125-97T är hög. Den får beröm för att den klipper bra och är smidig att köra. Klippaggregatet får också plus i kanten för att det är helt symmetriskt, vilket gör att den klipper lika bra på båda sidor och låter dig runda buskar och träd som du vill.

Minuspunkterna är väldigt få, det är dock vissa kunder som anmärker på att utkastet är lite krångligt att montera. En kund menar också att klippningen blir lite ojämn, vilket förvisso för just den kunden inte är något problem.

  • Automatisk parkeringsbroms
  • Hastighetsjustering med pedal
  • Rengöring med påkopplad vattenslang
  • Ingen bioklippning
93