0 100 95 1

Test: Melitta AromaSignature DeLuxe - Bästa billiga kaffebryggare

En kaffebryggare som är enkel att hålla ren

Produkt: Kaffebryggare Prisklass: Budget Droppstopp: Ja Automatisk avstängning: Ja Integrerad kaffekvarn: Nej Kapacitet: 1,25 liter Effekt: 1 520 W Kanna: Glaskanna

Melitta AromaSignature DeLuxe är en maskin som enklast kan beskrivas som en klassiskst utformad och praktisk kaffebryggare. Den har de funktioner man kan förvänta sig, så som automatisk avstängning, droppstopp och timer, och den har avtagbara delar som går utmärkt att diska i diskmaskin.

För att underlätta användandet i lite mörkare ljusförhållanden har vattenbehållaren LED-belysning som gör det enklare att se mängdmarkeringarna. Smart! Du kan brygga upp till tio koppar, och när kaffet är klart uppmärksammas du på detta genom en liten ljudsignal. Om denna skulle upplevas som för högljudd så går den att stänga av.

Brygger gott kaffe, men påfyllningen kunde ha varit enklare
AromaSignature DeLuxe får mycket högt betyg när PriceRunner testar kaffebryggare. Testaren menar att det är en prisvärd kaffebryggare som är utmärkt på värmehållning. Testaren ger även plus i kanten för den upplysta vattentanken och den mycket goda slutprodukten.

Det är så saker som ligger AromaSignature DeLuxe till last, men testaren upplever exempelvis att det är något för många moment för att ladda maskinen, då filterhållaren måste tas loss från maskinen för att man ska kunna fylla på kaffepulver.

  • Timer
  • Automatisk avstängning
  • Belyst vattentank
  • Det kunde varit enklare att fylla på kaffepulverR
95