0 100 90 1

Test: Moroccanoil Dry Shampoo Dark/Light Tones - Bästa premiumtorrschampo

Väldoftande och lättjobbat

Produkt: Torrschampo Prisklass: Premium

Moroccanoil har tänkt ett steg längre när det gäller användbarhet för sitt torrschampo och gjort både en variant för ljust hår och för mörkt hår. Det här torrschampot innehåller risstärkelse som absorberar olja, smuts och lukt, och har även UV-skydd.

Det här torrschampot får mycket beröm av livsstilsbloggen Becoming You, som bland annat lyfter fram att det luktar fantastiskt. Det faktum att det finns i två olika färgtoner får också plus, och testaren upplever att torrschampot inte lämnar några synbara rester.

Hemsidan Allure, som framförallt fokuserar på journalistik kring skönhet och hälsa, har liknande åsikter kring det här torrschampot och berömmer även de doften på det. De påpekar dock att doften kan vara väldigt kraftig och uppmanar till måttlighet av den anledningen.

Väldigt fint pulver

De är även mycket förtjusta i hur väl de två olika färgvarianterna fungerar, och de vittnar om att pulvret är så finkornigt att det knappt är synbart. De menar till och med att det inte är helt nödvändigt att kamma ur det här torrschampot lika noga som man gör med andra märken.

Kundrecensionerna på det här torrschampot är väldigt positiva och både resultatet och doften får beröm. En kund menar att det kanske inte passar de som är väldigt mörkhåriga, men att det har fungerat bra för just hennes hår. Det här torrschampot blir testvinnare i den här prisklassen.

  • Finns i två färgtoner
  • UV-skydd
  • Väldigt finkornigt
  • Risk för kraftig doft om man tar för mycket
90