0 100 73 1

Test: Morphy Richards 400405 - Lätt att förvara

Produkt: Köksassistent Prisklass: Budget Kapacitet: 3,5 liter Effekt: 300 W Antal hastigheter: 6 st Turbo/pulsfunktion: Nej Storlek (Bredd): 26,5 cm Storlek (Höjd): 20,5 cm Storlek (Djup): 30 cm Vikt: 2,42 kg

Den här köksassistenten har inte bara sex valbara hastigheter, utan också två förvalda program; ett för kaksmet och ett för äggvitor. Det medföljer grovvispar, ballongvispar och degkrokar, och bunken har en bra storlek på 3,5 liter. Motoreffekten ligger på 300 watt, vilket är lite i underkant. Maskinen saknar även pulsfunktion.

Hela maskinen går att fälla ihop för att göra den enklare att förvara, och det medföljer också ett lock i matchande färg om du inte vill ha maskinen liggandes öppet i kökslådan eller i ett skåp. Denna förvaringslösning har dock inte plats för bunken.

Inte för de tyngre uppgifterna

Trusted Reviews är inte överdrivet imponerade av Morphy Richards 400405. De gillar dess kompakta storlek och anser att det faktum att den går att vika ihop gör den enkel att förvara. Testaren tycker även att maskinen är enkel att fälla upp igen och göra i ordning för användning. Bunkens storlek får också plus i kanten.

Däremot så tycker inte testaren att maskinen alltid producerar ett bra resultat. Bland annat så kommer inte visparna inte åt eventuella ingredienser som har fastnat på sidorna av bunken och maskinen klarar inte av att göra deg för matbröd, utan endast kakdeg. Trusted Reviews bedömer den endast som lämplig för lättare uppgifter, mot bakgrund av den lägre motoreffekten.

  • Hopfällbar
  • Stor bunke
  • Förvalda program
  • Ingen pulsfunktion
  • Klen motor
  • Visparna kommer inte åt i hela bunken
73

Källor

Trusted Reviews - maj 2016
Experttest av Morphy Richards 400405