0 100 94 1

Test: Mspa Mont Blanc - Miljövänlig rengöring

Produkt: Spabad Prisklass: Premium Form: Rund Material: Läder, PVC Antal jetmunstycken: 135 Antal platser: 6 Volym (liter): 1 200 Värmekapacitet: 42 grader Spänning: 230V Höjd: 71.12 cm Bredd: 203.2 cm Djup: 203.3 cm Fylld vikt: Ingen uppgift Övrigt: Ozonrengöring

Mspa Mont Blanc är ett exempel på en modell som använder ozonrening för att rengöra vattnet. Det innebär att den producerar ozon ur syret i luften, som sedan bryter ner föroreningar i vattnet och sedan återgår till syre. Detta är en miljövänlig metod som inte lämnar några spårämnen.

I övrigt rymmer Mont Blanc sex vuxna personer och vattnet värmas upp till som högst 42 grader. Precis som många andra moderna, uppblåsbara spad blåser det upp sig självt, vilket är klart på ungefär tio minuter.

Snyggt designad, men trång för större sällskap

En testare på Smartworld berömmer spabadets design, med en läderimitation som han menar ger ett mer exklusivt utseende. Den stabila konstruktionen och den enkla installationen får också beröm.

Han menar dock på att även om det fysiskt får plats sex personer i badet så får man räkna med att sitta trångt om man är så många. Han upplever heller inte att det bara tar tio minuter att pumpa upp badet, som tillverkaren påstår.

  • Snygg design
  • Enkel installation
  • Stabil
  • Dyr
  • Trång för sex personer
94