0 100 83 1

Test: Mspa Nest M-001LS - Inte lämplig för stora sällskap

Produkt: Spabad Prisklass: Mellan Form: Oval Material: PVC Antal jetmunstycken: 104 Antal platser: 2 Volym (liter): 500 Värmekapacitet: 42 grader Spänning: 220V Höjd: 68 cm Bredd: 186 cm Djup: 125 cm Fylld vikt: Ingen uppgift

Det här är den enda modellen av spabad i vårt test som är oval. Det är 186 cm brett och 125 cm djupt och volymen ligger på 500 liter. Detta gör det till en av de mer kompakta modellerna på marknaden idag, då det endast har plats för två personer.

Dock är mängden jetmunstycken mycket bra sett till storleken, hela 104 stycken. Praktiskt nog har spabadet ett larm som säger till när det är dags att byta filter. Det finns också ett barnlås på kontrollen och timer för uppvärmningen.

Inga problem att installera

Mspa Nest får både ris och ros i ett test hos Smartworld. Testaren menar att det är en bra modell för dig som har begränsat med yta. Att spabadet blåser upp sig själv och att det finns en inbyggd tryckmätare får också beröm.

Testaren menar dock att det är snålt med medföljande tillbehör, bland annat hade han önskat att det följde med en skyddsmatta och kemikalier. Båda dessa måste köpas separat. Och han är också tydlig med att det bara får plats två personer, även om han som nämns ovan ser vissa fördelar i det kompakta formatet.

  • Kompakt format
  • Självuppblåsande
  • Gott om jetmunstycken
  • Har bara plats för två personer
  • Kemikalier och skyddsmatta ingår inte
83