0 100 97 1

Test: Mspa Tekapo Delight - Bästa spabad premium

Enkel att hantera med fjärrkontrollen

Produkt: Spabad Prisklass: Premium Form: Kvadratisk Material: PVC Antal jetmunstycken: 132 Antal platser: 6 Volym (liter): 1 200 Värmekapacitet: 42 grader Spänning: 220V Höjd: 70 cm Bredd: 185 cm Djup: 185 cm Fylld vikt: Ingen uppgift Övrigt: DVD-spelare, fjärrkontroll

Handhavandet med det här spabadet är enkelt, då det levereras med en kabelansluten fjärrkontroll. Fjärrkontrollen har också en indikator som visar när det är dags att rengöra eller byta filtret.

Tekapo Delight har plats för sex vuxna personer och är utrustad med 132 jetmuntsycken. Det kan användas även när det är kallare, enligt tillverkaren kan det bibehålla temperaturen även om det tio minusgrader. Vidare menar det att det kan stå utomhus i så låga temperaturer som 30 minusgrader utan att ta skada.

Vissa problem med poolskyddet

Mspa Delight får mycket beröm av de som har köpt den för att installationen är mycket enkel och för att den inkluderade fjärrkontrollen gör handhavandet enkelt. Spabadet beskrivs också som rymligt.

Vissa köpare har upplevt att poolskyddet är något “skålformat”, vilket gör att det samlas regnvatten på det i händelse av nederbörd, något som inte händer lika lätt med Lay-s Spas uppblåsbara, plattare poolskydd. Vissa ger också lite minus för att det medföljer lagningslappar men inget lim till dessa.

  • Rymligt
  • Många jetmunstycken
  • Fjärrkontroll
  • Vatten samlas på poolskyddet
97