0 100 83 1

Test: NutriBullet Pro - Bästa smoothieblender

Mycket effekt i liten förpackning

Produkt: Blender Kategori: Smoothieblender Kapacitet: 0,9 liter Inkluderade kannor: 2 Effekt: 900 watt Varv per minut: 25 000 Antal hastigheter: 1 Antal knivblad: 6 Pulsfunktion: Nej

Den här blendern levereras med två kannor i olika storlekar och även en rad tillbehör till dessa. Den ena kannan rymmer 0,511 liter och den andra 0,9 liter, vilket ger dig stor flexibilitet i vad du kan mixa, då den kan vara svårt att få plats med alla ingredienser i en mindre kanna.

Till kannorna medföljer dessutom bland annat ett take away-lock och ett handtag som förvandlar kannan till en liten tillbringare. Alla delarna, förutom de löstagbara knivarna och själva basenheten, går att diska i maskin. I övrigt har blendern en förhållandevis hög effekt, hela 900 watt, men bara en hastighet. Dock har den pulsfunktion.

Bra på smoothies, men hur välbyggd är den?

NutriBullet Pro får både ris och ros i ett test på Cnet. Testaren tycker att den klarar sig alldeles utmärkt när det gäller att mixa smoothies, och att den även klarar av vissa andra uppgifter på ett bra sätt, till exempel att vispa grädde eller göra pesto.

Testaren upplever dock att den inte riktigt klarar av vad som helst, och han är inte helt överens med blenderns utformning. Faktumet att det inte går att röra runt i kannan utan att man först tar loss den och skruvar loss bladen är något han upplever som en stor nackdel. Han ställer sig också tveksam till byggkvalitén.

Den här blenderns höga effekt, goda mixningsresultat och generösa kanna gör att den blir vår testvinnare i den här kategorin.

  • Stor kanna
  • Hög effekt
  • Maskindiskbara delar
  • Bara en hastighet
  • Ingen pulsfunktion
83

Källor

Cnet - augusti 2014
Experttest av NutriBullet Pro