0 100 71 1

Test: OBH Nordica Smoothie Twister 6620 - Inga problem med rengöringen

Kategori: Smoothieblender Kapacitet: 0,6 liter Inkluderade kannor: 2 Effekt: 300 watt Varv per minut: Ingen uppgift Antal hastigheter: 1 Antal knivblad: 4 Pulsfunktion: Ja

I likhet med många andra moderna modeller av smoothieblender ingår två bägare, så det är inga problem att göra en smoothie både till dig själv och din respektive. Blendern är utrustad med en pulsfunktion och ska enligt OBH Nordica inte ha några problem med att mixa både frusen frukt och is.

Rengöringen av delarna är inget konstigt, då både knivarna, bägarna samt de tillhörande locken går alldeles utmärkt att diska i diskmaskinen. Som ett extra plus är bägarna och övriga plastdetaljer i den är blendern BPA-fria.

Kan upplevas som ansträngande att använda
Testfakta har testat den här blendern, och har både bra och dåliga saker att säga om den. De menar att den överlag är enkel att använda, men att slutresultatet lämnar en del att önska. Detta då blendern lämnade kvar små bitar frusen mango och det fastnade isbitar och frusna jordgubbar i knivarna under mixningen.

Det enda Testfakta anmärker på vad gäller handhavandet är att hela bägaren måste tryckas neråt under hela mixningen, vilket testaren menar blir ansträngande i längden då maskinen dessutom inte är särskilt snabb.

  • Två bägare
  • Pulsfunktion
  • Maskindiskbara delar
  • Bara en hastighet
  • Mixar inte helt slätt
71

Källor

Testfakta - mars 2019
Experttest av åtta blenders