0 100 79 1

Test: Oribe Beautiful Color Bright Blonde Shampoo - Dyr produkt som kanske inte är värd pengarna

Produkt: Silverschampo Prisklass: Premium

I ett försök att skapa en så vårdande produkt som möjligt har Oribe klämt in extrakt från diverse blommor, frukter och örter i det här schampot. Bland annat innehåller det extrakt från lila orkidé för att motverka uttorkning, linextrat som bevarar melaninet i hårsäcken och ämnen från kokos och majs för en skonsam rengöring.

Vidare innehåller schampot rent lila pigment och pärlemor för att korrigera de gula tonerna och för att ljusa upp slingor och ge lyster. Schampot ger även ett visst UV-skydd. Dock är det en dyr produkt, även för en premiumprodukt.

Kunderna gillar det, men inte testare

På Damernas Världs blogg har en testare tittat närmare på det här schampot. Hon gillar förpackningen väldigt mycket, men utöver det är det inte mycket som är positivt. Hon upplever att håret blir strävt och att det inte ens efter tre tvättar känns som att håret är riktigt rent. Slutresultatet menar hon inte är det bästa hon har fått från ett silverschampo.

Betygen på Influenster är desto högre. Men även om de flesta är väldigt nöjda så finns det, som i många andra fall, de som inte är nöjda med produkten. Vissa köpare menar på att det torkar ut håret, och andra får inte det resultat som de hade önskat. Det händer också att det anmärks på det höga priset.

  • Naturliga ingredienser
  • UV-skydd
  • Dyr
  • Tveksamt resultat enligt testare
79