Test: Panasonic ER-GB96

Prisklass: Premium Batteritid: 50 min Laddtid: 1 timme Klipplängd: Upp till 30 mm Våt/torranvändning: Ja Display: Nej Förvaringväska ingår: Ja

Om du vill ha lite mer längd på ditt skägg så kan den här trimmern vara värd att överväga, då den längsta trimlängden är hela 30 mm. För att kunna ta fler strån i varje drag så har också huvudet en utformning där avståndet mellan bladen är bredare.

Det medföljer tre olika trimkammar för de 58(!) olika längdinställningarna, samt en kam för precisionstrimning. Längden justeras med en ratt på trimmern och efter användning är det bara att skölja trimmern under kranen.

Bäst för långa skägg

ER-GB96 får mycket beröm av Trusted Reviews, som benämner den som den bästa trimmern för längre skägg. Detta med anledning av trimmerns generösa längdinställningar. Testaren tycker också att den är välbyggd och att man får bra grepp om den. Tillbehöret för precisionstrimning får också plus i kanten.

Testaren har egentligen inget att anmärka på, förutom att han anser att den kanske är något dyr, då det finns konkurrerande modeller som erbjuder liknande funktionalitet för ett lägre pris. Han tillstår dock att man inte alls får en lika bra maskin om man till exempel skulle köpa en billigare modell från Panasonic.

  • Mycket bra urval på längdinställningar
  • Välbyggd
  • Vattentät
  • Förvaringsväska ingår inte
94

Källor

Trusted Reviews - januari 2019
Experttest av sex skäggtrimmers