0 100 89 1

Test: Parlux 3200 Compact - Liten effektiv hårtork

Produkt: Hårtork Kategori: Hårtork Värmelägen: 4 st Hastigheter: 2 st Effekt: 1900 W Sladdlängd: 300 cm Upphängningsögla: Ja Volymmunstycke: Nej Joniseringsfunktion: Ja

3200 Compact från Parlux är en hårtork som kombinerar det lite mer kompakta formatet hos en resehårtork med prestandan hos en vanlig. Den väger bara 530 gram och är bara 20 centimeter lång, vilket inte alls är mycket för en hårtork som inte är byggd som en renodlad resehårtork.

Vidare har den fyra olika värmelägen, vilket är ett plus då tre värmelägen är det allra vanligaste. Den har ett keramiskt värmeelement som är byggt för att ge en jämn värmefördelning. Den säljs i sex olika färger och sladden är av generös längd på 300 cm. Tyvärr medföljer inget volymmunstycke, utan bara två olika munstycken.

Blandade omdömen från köparna

Kundomdömena på Amazon är mycket höga. Många lyfter fram hur snabbt den jobbar, och att den tar bort all statisk elektricitet och ger håret en glansig finish. Flera av köparna berättar om att de har haft den här hårtorken i flera år och att den fortfarande fungerar lika bra som när den var ny.

Bland de som inte är helt och hållet positiva nämns att den inte är riktigt så kompakt som vissa hade förväntat sig vid köp. Det är några som anmärker på att den till och med känns lite tung att jobba med. Vissa anser också att den är lite väl kraftfull och att den blåser håret för hårt för att ge en fin finish.

  • Lång sladd
  • Liten och lätt
  • Fyra olika värmelägen
  • Volymmunstycke ingår ej
  • tämligen dyr
89