Test: Philips Grind & Brew HD7765 - Både maler och brygger ditt kaffe

Prisklass: Mellan Droppstopp: Ja Automatisk avstängning: Ja Timer: Nej Integrerad kaffekvarn: Ja Kapacitet: 1,2 liter Effekt: 1 000 W Kanna: Glaskanna

Den här kaffebryggaren vänder sig till dig som vill mala ditt eget kaffe och eliminerar samtidigt behovet av en separat kaffekvarn, då den har en inbyggd sådan. Du kan göra nio olika inställningar på malningen, och det går även att stänga av kvarnen om det skulle vara så att du skulle vilja använda färdigmalet kaffe.

Kannan är designad på det sättet att det inkommande kaffet cirkuleras runt i kannan för att ge jämn smak i alla kopparna. Det finns tre olika inställningar för kaffets smakintensitet, och den automatiska avstängningen går att ställa in på allt från 10 minuter till upp till två timmar 

Kvarnen upplevs som högljudd

Köparna är överlag nöjda med den här bryggaren. Den får bland annat beröm för att den brygger gott kaffe relativt snabbt och att den är lätt och behändig att använda, bland annat därför att vattentanken sitter framtill och att bryggaren därför inte behöver flyttas. Den får också plus i kanten för displayen, som beskrivs som lättläst.

Den vanligast återkommande synpunkten är att kaffekvarnen är väldigt högljudd, så till den grad att vissa kunder varnar för att köra den om någon sover. Vissa kunder upplever också att det går åt väldigt mycket bönor till bryggningen och att kvarnen med tid blir tilltäppt så att det inte kommer igenom något kaffe.

  • Inbyggd kaffekvarn
  • Smakinställning
  • Automatisk avstängning
  • Ingen timer
  • Högljudd kvarn
92