0 100 95 1

Test: Philips OneBlade Pro QP6520 - Bäst i test

Kan trimma väldigt kort

Prisklass: Mellan Batteritid: 90 min Laddtid: 1 timme Klipplängd: Upp till 10 mm Våt/torranvändning: Ja Display: Ja Förvaringväska ingår: Ja

Liksom andra modeller av OneBlade är den här skäggtrimmern inriktad på att minimera irritation på huden. Den åstadkommer det genom att själva bladet aldrig vidrör huden, vilket är praktiskt för dig som har känslig hud. Den kommer dock väldigt nära, den kan trimma så kort som 0.4 mm. Det finns ytterligare 13 längdinställningar upp till 10 mm.

Trimkammen justeras enkelt med ett vred på själva kammen. Kör du utan kammen så låter bladet dig precisionstrimma med hög exakthet. Trimmern går att använda i duschen och kan sköljas under rinnande vatten. Batteristatus visas på en digital display.

Upplevs som skonsam

Kunderna är överlag väldigt nöjda med den här trimmern. Den får bland annat beröm för att den är väldigt enkel att använda och för att den ger ett bra resultat. De flesta upplever att irritationen på huden blir minimal, och batteritiden får också plus i kanten

Vissa anser dock att bladen blir slöa eller böjda efter inte alltför lång tid av användande, och att nya blad är dyra att köpa. Det höjs också vissa frågetecken för byggkvalitén på trimkammen. Prestandan med tjockare skäggstrån ifrågasätts också på vissa håll.

Den här trimmern blir vår testvinnare i den här prisklassen.

  • Gott om längdinställningar
  • Våtanvändning
  • Bra batteritid
  • Vissa kunder upplever kvalitén på blad och trimkam som undermålig
95